hits

Veien videre

Nå har jeg gått på diett siden ca 23/24 oktober og planen var å gå på diett frem til Sandefjord Open og derfra ikke gå så hardt på diett en liten stund om jeg gikk nok ned.

Disse siste månedene på diett opp til nå har gått kjempe bra! Jeg er ca. 13 kg lettere, fett % er på 19,4 og jeg har gått ned flere str i klær. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med egen innsats. Men planen var som sagt å holde på frem til Sandefjord Open også ta en vurdering etter det. Så hva skjer videre nå?

Jeg skal fortsette med treningen slik jeg har gjort hele veien, øke med litt intervaller og cardio generelt fremover, men jeg har ikke planer om å følge noen spesiell diett. Jeg skal heller være nøye i mat veien og tillate meg selv å variere maten noe mer fra dag til dag og uke til uke. Men noen store utskeielser og ukontrollert kosthold er ikke et alternativ for meg. Jeg har fortsatt et mål om å komme ned til en fett % på ca 15 og/eller 6 kg til ned. og Hvorfor det? Rett å slett fordi jeg er VELDIG nysgjerrig på hvordan fysikken min er når jeg kommer dit. Men hovedmålet er å være i mitt livsform til en tur mot den Franske Riviera mot slutten av sommeren.

Jeg syns det er veldig moro og ikke minst motiverende å ha et mål å jobbe meg mot, både store som små. Også får vi se da når sommeren nærmer seg slutten om det blir konkurranse i høst eller om jeg venter til våren. En ting er værtfall sikkert og det er at jeg går ikke på noen scene før jeg føler meg 110% fysisk klar. Mentalt har jeg vært klar lenge, hehe!

#fit #Fitness #vektnedgang #nedivekt #slank #slankeblogg #mamma #Mammablogg #trening #treningsblogg #blogg #vår #planer #styrketrening #motivasjon #bikinifitness #rompe #sommer #sommer2017

Sandra Marie

20.03.2017 kl. 21:01
utrolig flink:)

Benedicte

20.03.2017 kl. 21:13
Tusen takk :)

Kristine og Hege

21.03.2017 kl. 19:07
meget bra jobba:)

Benedicte

22.03.2017 kl. 14:07
Tusen takk :D ha en flott lille lørdag <3
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv Rediger kategori- og arkivmaler Dette er koder som skal limes inn i både kategori (kategorimalen) og arkiv (arkivmalen). Kopier kodene i feltet nedenfor og lim det inn i tilsvarende felt hos din bloggbruker.