hits

Tilbake til hverdagen

Også var vi tilbake til hverdagen igjen med en tirsdag allerede, selv om det føles som en mandag.

Jeg startet denne uka tidlig med en skikkelig ryggøkt kl 5 i går før jobb og er så sinnsykt støl i dag. Nå er jeg snart klar for å rive opp (ikke bokstavelig) muskler i både rompe og bein. Skal straks til å planlegge dagens øvelser og få dem ned i boka mi. Er på tide å skifte ut litt nå ser jeg. Har gått mye i det samme og kroppen blir liksom ikke så overrasket av det lenger, derfor er det på tide med noe nytt.

Det er veldig deilig at påske er overstått nå med sine mange smakfulle fristelser og ja jeg sprakk noen få ganger, men nå er det full skjerpings for tiden fremover og den neste utskeielsen er satt for 17 Mai og frokosten der. Elsker 17 Mai frokost og det er en tradisjon at den skal innhole mye godt og brukes tid på her i huset så det i seg selv gir motivasjon til å hole seg i skinnet frem til da.

Ja som sagt nå er påsken endelig over og vi kan bare se frem mot sommer og varmere bedre vær (forhåpentligvis) for hver eneste dag som går. Det er så utrolig deilig!!

Håper dere har hatt en super påske og ønsker dere en like flott uke <3


#fit #Fitness #fitnessblogg #trening #treningsblogg #mamam #mammablogg #påske #vår #17mai #blogg #tirsdag #bikinifitness #bodyfitness

 

Victoria Larsen

18.04.2017 kl. 13:24
Så flink du er! Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

Benedicte

18.04.2017 kl. 14:20
Victoria Larsen: Tusen takk :) Ha en fin tirsdag <3
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv Rediger kategori- og arkivmaler Dette er koder som skal limes inn i både kategori (kategorimalen) og arkiv (arkivmalen). Kopier kodene i feltet nedenfor og lim det inn i tilsvarende felt hos din bloggbruker.