hits

SIgnet med Team

WOW

I dag har jeg signert med team og virkeligheten for planen slår en rett i panna. Nå venter jeg bare på noen siste små ting før jeg annonserer akkurat hvilke team jeg har gått for denne gangen.

Når jeg valgte team denne gangen var det veldig viktig for meg at teamet ikke stilte noe krav til at jeg måtte bruke et av teamets egne coacher da jeg er veldig fornøyd med og har utrolig bra fremgang med å ha kjæresten som Coach. Jeg var også opptatt av at jeg gjerne ville få bli med i et team som ikke stilte krav om at man måtte betale en haug med penger bare for å kunne være medlem av dem både off og onseason, Altså denne reisen koster allerede nok, spesielt når konkurranse dagen nærmer seg så da er det fint om man kan kutte noen ekstra utgifter. Og det som lokket veldig var åpent uten spesielle krav, men heller ønsker og oppfordringer til sine atleter noe som gledet veldig.

Ser veldig frem til å avsløre hvilke team jeg har signert med i løpet av de neste 2 ukene, så stay tuned!

Denne sommeren kommer til å bli råbra og den har ikke startet enda en gang!!<3


#team #fit #Fitness #fitnessblogg #mamma #mammablogg #trening #treningsblogg #sanefjordopen #bikinifitness #bodyfitness #Sandefjord #blogg #vår #sommer #glede #lykke #motivasjon #styrketrening #kosthold #diett 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv Rediger kategori- og arkivmaler Dette er koder som skal limes inn i både kategori (kategorimalen) og arkiv (arkivmalen). Kopier kodene i feltet nedenfor og lim det inn i tilsvarende felt hos din bloggbruker.