hits

En hektisk tid er over

  • Skrevet: 21.05.2017
  • Klokken: 21:29
  • Kategori: Blogg

Det er vel ikke bare meg som har vært oppi et hektisk eksamens stress om dagen og mange av dere føler vel kanskje på det enda. Jeg gjennomførte min endelig på tirsdag, startet I ny jobb på mandag også var det 17 mai da.

Nå et arbeids helgen over og I mellom slagene har jeg malt et vitrineskap vi fikk av foreldrene mine for et par uker siden.

Jeg skal heller ikke legge skjul på at diett og trening har blitt litt hipp som happ denne uken, men fra I morgen er jeg tilbake I gode rutiner igjen. Og nå som jeg endelig er kommet igjennom eksamen så kan jeg legge studiene på hylla for I sommer og ha fullt fokus på trening og diett. Utenom mamma og samboer roller så klart.

Håper dere alle har hatt en super uke og til alle som snart skal ha eksamen. Masse lykke til <3

#fit #fitness #fitnessblogg #trening #treningsblogg #styrketrening #cardio #kardio #slankeblogg #slank #bikinifitness #nedivekt #vektnedgang #mamma #mammablogg #slanking #slank #eksamen #mai #sommer #skole #student #diett #kosthold

athomebeautybrain

22.05.2017 kl. 11:01
Hei! Du som har litt peil på trening, har du noen tips for å få bedre holdning i ryggen med hjemmeøvelser og dumbbells? "Roper etter hjelp" her : http://athomebeautybrain.blogg.no/1495442636_s_drlig_holdning_i_ryggen_help_o.html

Hilsen hjemmeværende og krokbøyd
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv Rediger kategori- og arkivmaler Dette er koder som skal limes inn i både kategori (kategorimalen) og arkiv (arkivmalen). Kopier kodene i feltet nedenfor og lim det inn i tilsvarende felt hos din bloggbruker.