hits

Bestod eksamen

  • Skrevet: 22.05.2017
  • Klokken: 18:20
  • Kategori: Blogg

Denne mandagen har gått fort.

I skrivende stund sitter jeg å nyter dagens siste kaffekopp og lengter allerede etter senga. Har gått litt rundt i ei forvirra boble i hele dag og det kommer sikkert av at jeg endelig ikke har noe jeg føler at jeg MÅ gjøre nå som eksamen er overstått. Men glad nyheten i dag er at jeg bestod eksamen og fikk B. Da gjenstår det å komme seg igjennom 2 eksamener til i løpet av høsten og ei prosjekt oppgave på nyåret.

Men til tross for at jeg har følt meg litt sånn i suseland har jeg fått gjennomført ei god rompe økt og hentet en pakke fra mmsports. Det var ikke min pakke som kom først, men sambo sin atlet pakke. Og jeg gleder meg jo bare enda mer til å motta min egen for så mange knalle produkter hallo liksom <3

Nå skal jeg nyte resten av denne mandagskvelden med litt mealprep før jeg begir meg ut på en ny vakt på min nye arbeidsplass i morgen :)

Ønsker dere en super fin mandags kveld <3

 


#fit #Fitness #fitnessblogg #trening #treningsblogg #bikinifitness #mamma #mammablogg #mandag #nyuke #blogg #styrketrening #rompetrening #kosthold #diett #sommerkroppen #helårskroppen #slank #nedivekt #vektnedgang #slanking #slankeblogg #sommer #vår #mai #skole #eksamen #sunnkropp #motivasjon

Victoria Larsen

22.05.2017 kl. 19:21
Wow, så utrolig bra med B!!! Gratulerer så mye :-D
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv Rediger kategori- og arkivmaler Dette er koder som skal limes inn i både kategori (kategorimalen) og arkiv (arkivmalen). Kopier kodene i feltet nedenfor og lim det inn i tilsvarende felt hos din bloggbruker.