hits

Litt halvhjerta innsats og allergi

Etter solstikket jeg mistenkte at jeg fikk da vi hadde en lang helg på hytta så har jeg liksom ikke kommet meg.

Jeg gikk å sjanglet hele forrige uke og kom liksom ikke inn i cardio rutinene mine igjen (som jeg har forbannet meg over å ha falt ut av de siste 3 ukene snart). Var så utrolig svimmel og følte meg generelt ør i hodet, du vet slik man føler seg før man blir slått ut av influensa. Men det slo aldri ut noen sykdom og det var så ekkelt å gå slik. Så slo en tanke meg her like før helgen startet og jeg svingte en tur innom apoteket for å hente ut en resept jeg har liggende på allergimedisiner. Jeg har jo ikke hatt behov for disse lenger da støv allergien min har roet seg betraktelig etter jeg gikk ned i vekt, men jeg tenkte det kunne være et forsøk itillegg til at jeg ville se om huden min ble klarere av det da jeg reagere veldig på melkeproteiner og det slår ut på huden min. Og jaggu hjalp det! Det skulle ikke mer enn 2 dager med allergi medisiner før de ekle symptomene ga seg og jeg fikk hentet meg, kan også skrive under på at huden er blitt bedre.

Så da er det bare å få tatt seg sammen å komme inn i rutinene med morgencardio igjen også få tatt mål, vekt og bilder til fredag. Det er ærligtalt en stund siden.

Litt halvhjerta innsats føler jeg at jeg har hatt på enkelte områder og det er jeg ikke mye glad i. Jeg er ei som liker å gi 100%! Vel det er en ny dag i morgen så påtide å få testet spinnings sykkelen vi har fått oss.


#fit #Fitness #fitnessblogg #trening #treningsblogg #kardio #kondisjonstrening #styrketrening #mamma #mammablogg #hverdag #bikinifitness #mmsports #slank #kosthold

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv Rediger kategori- og arkivmaler Dette er koder som skal limes inn i både kategori (kategorimalen) og arkiv (arkivmalen). Kopier kodene i feltet nedenfor og lim det inn i tilsvarende felt hos din bloggbruker.