hits

Bikini Hekling

Endelig fredag <3

Jeg er alltid sent ute med å se etter bikinier hvert år også er jeg skikkelig kresen, men i jakten i år kom jeg over noen skikkelig søte heklede bikinier, men noen hadde en litt stiv pris for min del og derfor tenkte jeg at shit au jeg kan jo hekle så hvorfor ikke prøve.

Så da er jeg i gang da og skal prøve å hekle en gene søt bikini. Jeg er allerede ferig med det ene brystet og godt i gang med det andre, jeg har også bestilt noen push up innlegg fra ebay for litt ekstra støtte.

Så nå sitter jeg å samfaret nettet for inspirasjon til design og mønster, får ikke bestemt meg for hvordan jeg vil ha den, men skal nok begynne med en enkel nå med engang. Det går jo så fort så om dette blir bra må jeg nok prøve meg på noen flere ^^,

Jeg følger ingen oppskrift, men om noen ønsker kan jeg sikkert lage en når jeg er ferdig.

Ønsker dere en super fredag. Her er dagens rompe økt gjennomført med god kontakt og nå skal resten av fredag bare nytes,

God helg <3


#strikk #hekling #sommer #bikini #diy #blogg #mamma #mammablogg #kreativ #håndarbeid

Hildur

09.06.2017 kl. 15:28
Lag gjerne en oppskrift når du er ferdig! Så fin ut denne!

Benedicte

11.06.2017 kl. 13:22
Det skal jeg Gjøre :)

Victoria Larsen

09.06.2017 kl. 16:51
Ser jo kjempe fin ut! :)

Ida

10.06.2017 kl. 01:23
Så stilig!

Benedicte

11.06.2017 kl. 13:22
Takk :D
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv Rediger kategori- og arkivmaler Dette er koder som skal limes inn i både kategori (kategorimalen) og arkiv (arkivmalen). Kopier kodene i feltet nedenfor og lim det inn i tilsvarende felt hos din bloggbruker.