Fit Benedicte

Godt på vei *før og etter bilde*

 • Publisert: 31.03.2017, 20:20
 • Kategori: Formsjekker
 • God fredag alle <3

  Tenkte jeg skulle dele fremgangen min fra det siste året. Selv om det kanskje ikke virker så store greiene så er det absolutt det for meg.

  Jeg begynte opp igjen for alvor I fjor våres, men pga mye smerter I magen gjennom hele sommer I fjor som resulterte I vekt økning (selv om jeg fulgte både trening og diett) så måtte jeg sette hele prosessen på pause. Det var ikke før jeg fikk operert ut en svulst fra magen I fjor høst at jeg ble kvitt smertene og kroppen ENDELIG kunne spille på lag igjen.

  Fra bilde til venstre og bilde til høyre (ble tatt i går) har veien vært vanvittig lang og som sagt smertefull. Endelig kan jeg skryte av egen fremgang og jeg er mer full av motivasjon enn noen gang. Jeg har alltid følt at slike bilder av hele kroppen så "blottet" har vært skikkelig ut av komfortsonen opplevelse og noe jeg absolutt ikke har gjort så veldig mange ganger og derfor også har hatt vanskelig for 0 tillate meg å Gjøre.  Rett å slett pga egen selvtillit ikke har tillat det så alt for ofte. Men nå vil jeg bare si at jeg er vanvittig stolt av eget etter bilde og slik formen min er nå.

  Jeg har fortsatt en lang vei å gå til jeg har en scene klar bikini kropp, men jeg vet at under disse siste kiloene så gjemmer det en debutant kropp seg. De neste månedene kommer til å bli spennende og utfordrende. Jeg skal møte denne sommeren med en hel masse  pågangsmot.

  Det kommer også flere slike bilder av hvordan formen utvikler seg utover sommeren så det er bare å følge med! Har planer om å ta nye form bilder om ca. 3 -4 uker allerede. Skal bare la kroppen få litt tid på den nye dietten først.

  Nå har jeg helt meg litt hvitvin i glasset og skal nyte resten av denne fredagskvelden <3

  Ønsker dere en fantastisk helg <3


  #Fitness #fitnessblogg #trening #treningsblogg #mamma #Mammablogg #sommerkroppen #helårskroppen #vår #sommer #slank #slanking #slankeblogg #nedivekt #vektnedgang #bikinifitness #blogg #aktiv #sunn #sunnmat #kosthold #kostholdsblogg #styrketrening #muskler

 • Publisert: 31.03.2017, 20:20
 • Kategori: Formsjekker
 • 8 kommentarer
 • Dietten for de neste 4 ukene

 • Publisert: 28.03.2017, 17:19
 • Kategori: Fitness & Trening
 • //rabattlink

  Slik ser kostholdsplanen min ut for de neste 4 ukene ut. Jeg velger å ikke skrive opp gram osv på maten i og med at denne dietten er beregnet på min kropp, aktivitetsnivå, metabolisme, mål osv. Men dere får i værtfall et innblikk i hva jeg spiser igjennom en dag.

  Frokost

  Havregryn, protein og egg

  Måltid 2 t.o.m 4

  Kylling, ris og grønnsaker

  Etter trening

  Riskaker og protein

  Kveldsmat

  Knekkebrød, egg, udos Choice og grønnsaker + zma


  Når det kommer til trening har jeg veldig fokus på rompe og skuldre for tiden noe jeg har hatt i et års tid, men i det siste har jeg også flyttet litt mer fokus over på rygg og bryst igjen også i tilegg til mage og bein da.

  Form messig har det stått stille i en 3 ukers periode nå, men endelig ser jeg at ting har begynt å løsne så smått igjen bare de siste dagene og vekten har gått ned igjen. Så nå er jeg veldig spent på de neste kommende ukene og hva som skjer med formen.

  Denne uken er planen å ta trening litt mer med ro, altså kun 3 økter på gymmen og litt cardio ved siden av. Så ser vi om litt ekstra hvile kan hjelpe kroppen til å hente seg inn litt. Vi får se.


  Husk å få med deg 25% rabatt på det tøffe treningstøyet til conquer.no når du bruker rabattkoden "Vennerbfit"


  #rabatt #rabattkode #reklame #fit #Fitness #trening #treningsblogg #fitnessblogg #sandefjordopen #oslograndprix #fitness2018 #bikinifitness #motivasjon #styrketrening #muskelbygging #muskler #kosthold #diett #nedivekt #vektnedgang #Sandefjord #slank #slankeblogg #kostholdsblogg #mamma #mammablogg #blogg #vår

   

 • Publisert: 28.03.2017, 17:19
 • Kategori: Fitness & Trening
 • 4 kommentarer
 • Litt skummelt

 • Publisert: 26.03.2017, 10:47
 • Kategori: Blogg
 • Da var enda en uke nesten over allerede igjen da og i natt ble klokka stilt.

  Det tar meg liksom en dag før jeg kommer inn i ny "tid" tar meg selv hele tiden i stille klokka en time tilbake oppi hodet, haha!

  Jeg startet denne søndagen tidlig ved ¨bli vekket av to jenter, ei som ville ha hjelp med tv på rommet sitt og ei annen pelsball som gjerne ville ha litt kos i armkroken. Nå sitter jeg her og ser på sola skinne og med den dagen vi hadde i går er det veldig på tide å komme seg ut på en tur med Mira.

  I dag har jeg hvile fra gymmen og det samme skal jeg ha i morgen. Denne uken har liksom vært litt rar treningsmessig og planene har blitt stokket om.

  Så i ettermiddag skal jeg sette meg ned å sette opp ny diett for de neste 4 ukene og nytt treningsopplegg. Jeg har fått lagt opp et opplegg fra kjæresten min helt frem til nå, men har vil gjerne at jeg skal prøve å bruke litt av den kunnskapen jeg har tilegnet meg ang kost og trening til  åsette opp og prøve et opplegg for meg selv de neste 4 ukene.

  Det er igrunn litt skummelt syns jeg. Jeg har ikke problemer med å sette opp kostholdsplaner og treningsprogram for andre, men når det kommer til meg selv ås blir jeg så usikker. Men det er utenfor komfortsonen man vokser, var det ikke så?

  Så da får vi se da. I mellomtiden skal jeg vært fall få kommet meg ut en tur.

  Ha en super søndag alle <3


  #fit #Fitness #fitnessblogg #trening #treningsblogg #vår #diett #kosthold #mat #slank #slankeblogg #mamma #mammablogg #nedivekt #vektnedgang #blogg #søandag #styrketrening #motivasjon #muskler #muskelbygging #rompe

 • Publisert: 26.03.2017, 10:47
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ambassadør Conquer.no / Rabattkode

 • Publisert: 24.03.2017, 15:32
 • Kategori: Conquer.no
 • reklame/spons/rabatt

  Da kan jeg endelig fortelle at jeg har inngått et samarbeid med conquer.no og blitt ambassadør for deres treningstøy!

  Conquer er et nytt norsk treningstøy merke og det er kjempe spennende å nå skulle være ambassadør for dem!

  Og siden jeg er så heldig å få være ambassadør har jeg fått en rabattkode som jeg vil gi til dere lesere hvor dere får hele 25% avslag hos conquer.no


   


  #samarbeid #spons #ambassadør #conquer #rabatt #trening #treningstøy #Fitness #fitnessblogg #treningsblogg #mamma #mammablogg #fit #slank #slankeblogg #mote #treningsmote #foto

 • Publisert: 24.03.2017, 15:32
 • Kategori: Conquer.no
 • 2 kommentarer
 • Midt i mellom str.

 • Publisert: 22.03.2017, 15:24
 • Kategori: Blogg
 • Etter et vekt tap på snart 13 kg og en minking på en rekke cm både her og der på kroppen sier det seg kanskje selv nå at garderoben ikke akkurat passer meg lenger.

  Buksene har begynt å henge i rompa og de sitter ikke veldig pent lenger. Fortsatt kan jeg bruke en del av overdelene mine, da jeg har vært litt fan av tøy som ikke setter for tett på kroppen i og med at jeg ikke følte meg helt komfertabel i tettsittende tøy 13 kg. Så Overdelene sitter fortsatt pent, noen av dem værtfall.

  Men buksene, de kan jeg bare glemme nå. Også siden jeg fremdeles vet at jeg vil krype noen cm til før jeg er der jeg ser for meg at helårs kroppen min vil være, så har jeg egentlig bare bestemt meg for å utsette bukse og kleskjøpet generelt litt til. Heldigvis har jeg tatt vare på noen gamle jeans som jeg endelig kommer inn i igjen, og som er helt OK til hverdags bruk, men kanskje ikke så OK om man vil stase seg opp litt ekstra for en middagstur med kjæresten osv.

  Så her om dagen bestemte jeg meg derfor at jeg bare skulle ta en tur på kjøpesenteret her i Sandefjord og se etter et par billige, fine jeans på tilbud som kan funke til en fresh look inntil videre. Jeg fant til slutt et par og tok med meg 2 stk til prøve rommet for å se at str. funket. Men da oppdaget jeg raskt at jeg nå står midt i mellom 2 str. Før måtte jeg bruke L eller XL alt etter stoffet i buksene. Men nå prøvde jeg altså M. Men tror du ikke medium ble akkurat for stort? Så jeg gikk ut hentet ei bukse i small og ble akkurat for liten. Så forsøket på å anskaffe seg et par nye bukser ligger fremdeles på is nærmere sommeren. Jeg gidder nemlig ikke bruke penger på et par bukser som vil bli alt for store igjen om kort tid og jeg gidder heller ikke bruke penger på et par bukser og bruke de neste ukene på å vide de ut og ødelegge pass formen på dem.

  Så da får treningstøy og mine mindre pene (ifølge kjæresten) jeans funke inntill videre. Også kan jeg heller gå rundt å vifte på håret så lenge :P


  #fit #Fitness #fitnessblogg #mamma #mammablogg #mote #trening #treningsblogg #slank #slanking #slankeblogg #nedivekt #vektnedgang #styrketrening #vår #blogg #sol #motivasjon

   

 • Publisert: 22.03.2017, 15:24
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Kjøkkenhagen 2017

 • Publisert: 21.03.2017, 09:44
 • Kategori: Kjøkkenhagen
 • God tirsdag alle <3

  Da var det så sesong igjen da. De to siste årene har jeg hatt min største moro med å så diverse grønnsaker og så langt har jeg prøvd meg på paprika, grønnkål, salat, hvitløk, diverse urter,tomater, chili og agurk.

  MEEN!! Det er et stort men her, haha! Det er dessverre kun chili og tomat jeg har lyktes med, kjipt nok. Siden disse var slike små planter fra plantasjen. Men jeg gir meg ikke og i år SKAL jeg få til å få planter ut av frø.   

  Men i år skal jeg prøve å ikke være så over ivrig, slik de andre årene og holde meg til max 2 planter pr sort og se. Det er liksom ikke nødvendig med 14 agurkplanter i vinduet når du så vidt har plass til 1, haha! Ja det er mulig, jeg har mine blonde øyeblikk fra tid til annen.

  Så i år er planen å prøve seg på bifftomater (om det er rette over her), agurk (igjen), grønnkål (også igjen), og purre. Så år vi se om det blir noe resultater i år.


  #kjøkkenhage #grønnefingre #så #grønnsaker #mat #sunnmat #kosthold #suntkosthold #mamma #mammablogg #trening #treningsblogg #it #Fitness #fitnessblogg #styrketrening #diett

 • Publisert: 21.03.2017, 09:44
 • Kategori: Kjøkkenhagen
 • 3 kommentarer
 • Veien videre

 • Publisert: 20.03.2017, 20:00
 • Kategori: Fitness & Trening
 • Nå har jeg gått på diett siden ca 23/24 oktober og planen var å gå på diett frem til Sandefjord Open og derfra ikke gå så hardt på diett en liten stund om jeg gikk nok ned.

  Disse siste månedene på diett opp til nå har gått kjempe bra! Jeg er ca. 13 kg lettere, fett % er på 19,4 og jeg har gått ned flere str i klær. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med egen innsats. Men planen var som sagt å holde på frem til Sandefjord Open også ta en vurdering etter det. Så hva skjer videre nå?

  Jeg skal fortsette med treningen slik jeg har gjort hele veien, øke med litt intervaller og cardio generelt fremover, men jeg har ikke planer om å følge noen spesiell diett. Jeg skal heller være nøye i mat veien og tillate meg selv å variere maten noe mer fra dag til dag og uke til uke. Men noen store utskeielser og ukontrollert kosthold er ikke et alternativ for meg. Jeg har fortsatt et mål om å komme ned til en fett % på ca 15 og/eller 6 kg til ned. og Hvorfor det? Rett å slett fordi jeg er VELDIG nysgjerrig på hvordan fysikken min er når jeg kommer dit. Men hovedmålet er å være i mitt livsform til en tur mot den Franske Riviera mot slutten av sommeren.

  Jeg syns det er veldig moro og ikke minst motiverende å ha et mål å jobbe meg mot, både store som små. Også får vi se da når sommeren nærmer seg slutten om det blir konkurranse i høst eller om jeg venter til våren. En ting er værtfall sikkert og det er at jeg går ikke på noen scene før jeg føler meg 110% fysisk klar. Mentalt har jeg vært klar lenge, hehe!

  #fit #Fitness #vektnedgang #nedivekt #slank #slankeblogg #mamma #Mammablogg #trening #treningsblogg #blogg #vår #planer #styrketrening #motivasjon #bikinifitness #rompe #sommer #sommer2017

 • Publisert: 20.03.2017, 20:00
 • Kategori: Fitness & Trening
 • 4 kommentarer
 • Mandag morgen

 • Publisert: 20.03.2017, 07:21
 • Kategori: Andre platformer
 • God mandag <3

  Da har vi endelig startet på en ny uke...igjen! :)

  I helgen gikk Sandefjord Open av stablen og selv om tanken var å reise dit å se på så bestemte vi oss heller for å ha en helg på hytta. Dette er et valg vi ikke angrer på for å si det slik.

  Med påskevær og utedag på lørdag for så å komme inn til elgestek på kvelden så var helgen kort oppsummert bare helt super.

  Nå er jeg klar for ny uke og nytt opplegg som jeg skal dele med dere senere.

  Ønsker dere en super start på uken!

  ________________________________________________________________________
  #fit #fitness #fitnessblogg #trening #treningsblogg #styrketrening #cardio #kardio #slankeblogg #slank #bikinifitness #nedivekt #vektnedgang #mamma #mammablogg #vår #blogg #mandag

 • Publisert: 20.03.2017, 07:21
 • Kategori: Andre platformer
 • 0 kommentarer
 • Benedicte

 • Publisert: 19.03.2017, 17:30
 • Kategori: Om meg
 • Hei <3

  Først vil jeg bare si velkommen til bloggen og min verden, i værtfall den jeg deler her! :P

  Jeg heter Benedicte, er i midten av 20 årene, mamma og kjæreste.

  For 3-4 år siden gikk jeg inn døra til Fitness verden og ble frelst av bikini Fitness glamour, meal prepping og hvordan man kunne forandre egen kropp gjennom sunt kosthold og trening. Jeg har alltid vært glad i å drive med en eller annen form for fysisk aktivitet, men det er de siste årene fokuset på å "bygge" kropp har vært et tema.

  Jeg har jobbet med å bygge en "konkurranse" kropp de siste årene og nå føler jeg endelig at jeg har begitt meg ut på den sist lange reisen med å kunne debutere i Fitness enten høsten 2017 eller våren 2018 alt ettersom hvordan bitene faller på plass.

  Som sagt over er jeg mamma, og det til ei nydelig skole jente. Jeg er sammen med en fantastisk mann som også hjelper meg med kost og trening på denne reisen jeg har begitt meg ut på. I hus har vi en flott boder collie jente og vi bor i Sandefjord by <3

  Jeg er fortiden ved siden av Fitness tilværelsen student ved NKI, hvor jeg studerer til å bli spesialhjelpe pleier innen alders psykiatri og demens. Ved siden av studiene jobber jeg også innen hva jeg studerer og jeg elsker yrket mitt. Det fins ikke en kjedelig dag på jobb.

  Ved siden av alt dette så er jeg en skikkelig lidenskapelig (sagt litt sarkastisk og ironisk) periode strikker, hehe! :P

  Dette var litt om meg og slik livet smiler akkurat nå. Velkommen inn i min verden og legg gjerne igjen noen fotspor <3

  Tidligere drev jeg bloggen fitcouple, men denne har nå falt bort da jeg ønsket å starte med blanke ark og en ny blogg!

  Vi blogges!


  #Fitness #trening #meg #blogg #mamma #mammablogg #fitnessblogg #treningsblogg #mat #matblogg #styrketrening #aktiv #slank #slankeblogg #nedivekt #vektnedgang

   

 • Publisert: 19.03.2017, 17:30
 • Kategori: Om meg
 • 0 kommentarer
 • IG & FB

 • Publisert: 19.03.2017, 17:07
 • Kategori: Andre platformer
 • Instagram

  @benedicte_fit

  Facebook

  https://www.facebook.com/benedictefit/

 • Publisert: 19.03.2017, 17:07
 • Kategori: Andre platformer
 • 0 kommentarer
 • Kontakt

 • Publisert: 19.03.2017, 16:33
 • Kategori: Kontakt
 • Spørsmål, send en mail til:

  benedictefit@gmail.com

 • Publisert: 19.03.2017, 16:33
 • Kategori: Kontakt
 • 0 kommentarer
 • hits